Welkom op de pagina van ons Atlantic Duikteam

Heb je net je duik of snorkel brevet gehaald en wil je meer buddy leren kennen of toch nog eens een duikje maken met je duik-instructeur? Wil je andere duikers ontmoeten, gewoon gezellig over duiken praten, of nieuwe duikstekken leren kennen? Dan is het duikteam van Atlantic in Zwaag misschien iets voor jou! Of heb je een duikbrevet ergens anders behaald dan ben je van harte welkom bij ons Atlantic duikteam opgericht sinds 1996.

Conditietraining in het zwembad

Het duikteam traint 1 keer per week op de maandagavond in het zwembad De Waterhoorn te Hoorn.  Tijdens deze conditie-training onder begeleiding van Patrick (snorkeltrainer) leer je de fijne kneepjes van het snorkelen en is het ook mogelijk om een duikset te huren via het Atlantic Duikcentrum of om je eigen duikset te gebruiken om je skills/vaardigheden bij te houden. We verzamelen om 20:45 uur bij het zwembad. De zwembadtraining vindt iedere maandag plaats van 21:00 uur tot 22:00 uur in het zwembad. In de zomervakantie kun je gebruik maken van de zaterdagmorgen in zwembad het Molenbad http://molenbad.nl/  te Wognum.

Clubavond

Op donderdagavond vanaf 19:30 uur is er 1 maal per maand een thema-avond en kun je bijkletsen over het duiken of nieuwe duikafspraken maken, kijk de agenda.

Duiken met het duikteam

Het duikteam organiseert regelmatig een duik op een van de vele duiklocaties in Nederland, zowel in de Vinkeveense plassen, Haarlemmerbos,  en elders in Nederland.

Wil je ook graag duiken in het buitenland? Het duikteam organiseert jaarlijks enkele buitenlandse reizen, zoals België, Duitsland, Rode Zee of de Caribbean. Dit geeft jou de mogelijkheid om met ervaren duikteam leden een avontuurlijke duikreis te maken. Vele duikteam leden van het Atlantic Duikteam  hebben ervaringen opgedaan door mee te gaan met duikreizen en evenementen die door Atlantic duikteam georganiseerd zijn.

Als duikteamlid geniet je van vele voordelen…

Zo kun je onder begeleiding elke week van een zwembadtrainer gratis trainen in ons zwembad, heb je 20% korting op het huren duikmaterialen,  Al teamlid kun je één maal per jaar gratis deelnemen aan een PADI Scuba Review, krijg je eens per maand de nieuwsbrief met activiteiten en nieuwtjes naar jouw email adres toegestuurd.

De contributietarieven zijn:

  • inschrijfgeld € 25,- eenmalig

  • lidmaatschap voor 1 persoon €124,95 per Jaar

  • Lidmaatschap voor 2 personen op een adres € 219,00 per jaar

  • Lidmaatschap familie met 3 personen op een adres € 313,95 per jaar

Enthousiast geworden meld je dan nu aan op onderstaand contact formulier.

 

 

4 + 1 =