Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerpretpakket Hoorn

5 september 2020 @ 09:45 - 11:00

Dit product kan alleen worden besteld via Warenhuishoorn.nl

Neem jij een duik in het diepe? Atlantic duikschool geeft jou een duikles van 1 uur. Na een korte uitleg krijg je de zuurstoffles= persluchtfles op je rug en ga je echt onder water. Voel je als een vis in het water met deze unieke belevenis.

Voor duiken met kinderen heeft Atlantic Duikschool een uitgebreid programma en mogelijkheden. Allemaal volgens het PADI principe en onder direct toezicht van een PADI professional. Van een introductieduik, waarin je de basis leert en voelt hoe het is om onder water te ademen tot een Junior Rescue Diver waarin je zelfredzaamheid, omgaan met noodgevallen en paniek en met stress leert omgaan.

Waarom het zo leuk is

Voor het allereerst onder water ademhalen is een unieke ervaring. Je moet er wel even aan wennen – mensen zijn er natuurlijk niet voor geschapen – maar na een paar minuten van stille verbazing hebben de meeste deelnemers in de gaten hoe makkelijk duiken eigenlijk is. De grootste uitdaging voor instructeurs bij het introductieduik programma is niet de deelnemers in het water te krijgen, maar ze er na afloop weer uit te krijgen.

Wat je leert

Je leert de benodigde basis om onder direct toezicht van een PADI-professional te duiken. Een van de dingen die je leert is dat je echt onder water kan ademhalen en of je dat leuk vindt of juist niet:

  • Je leert hoe het voelt om duikuitrusting aan te hebben en hoe makkelijk het is om je onderwater voort te bewegen als je duikuitrusting draagt.
  • Ervaar hoe het is om onder water adem te halen en of je dat prettig vindt.
  • Je leert een aantal basisvaardigheden en veiligheidsregels.

Minimale leeftijd is 8 jaar.

Gegevens

Datum:
5 september 2020
Tijd:
09:45 - 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
www.atlanticduikcentrum.nl

Organisator

Atlantic Duikcentrum

Locatie

Oosteinderweg 85, 1687 AB Wognum