Kinderduiken

Beschrijving

Het PADI Seal Team is er voor jonge duikers die op zoek zijn naar plezier en actie in het zwembad, met de spannende AquaMissions.
Heb je je weleens afgevraagd hoe het zou zijn als je gaat duiken en ademhalen onderwater, hoe je digitale onderwaterfoto’s kunt maken of hoe je moeiteloos als een astronaut door het water kunt zweven? Naast het aanleren van de basisvaardigheden voor duiken, zijn er ook de speciale Aquamissions zoals wrakduiken, navigeren, zweven in het water, bewustzijn van de onderwaterwereld en nog veel meer. PADI Seal Team omvat het doen van maffe dingen in het zwembad, vrienden maken, en delen in het avontuur van de onderwaterwereld.

Academische

In het PADI Seal Team programma leer je verantwoordelijkheid en respect voor de onderwaterwereld. Het bestaat uit twee delen.

Deel een, AquaMissions 1 – 5, bestaat uit de basisvaardigheden van het duiken, zoals ademhalen onderwater, masker klaren, automaat terugvinden en een rondje zwemmen zodat je ervaart hoe het is om gewichtloos te zijn. Elke sessie duurt ongeveer een uur. Als je deze AquaMissions afrondt krijg je een certificaat. Je ervaring telt mee als je oud genoeg bent om de PADI Open Water Diver-cursus te volgen.

Duikuitrusting

Tijdens het PADI Seal Team-programma leer je de basisuitrusting gebruiken, bestaande uit masker, snorkel, vinnen, automaat, trimvest, meters en een duikfles.

Breng een bezoek aan je plaatselijk duikcentrum om je te laten informeren over de duikuitrusting en om advies te vragen aan je PADI Seal Team PADI-instructeur over hoe je je kunt voorbereiden.

Ga Van Start

Neem contact op met je PADI-duikcentrum of -resort over wanneer je kunt deelnemen aan het programma en begin met het PADI Seal Team .

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?