Wekelijks verzorgen wij meerdere duikcursussen. Deze week staat de PADI Open Water Diver cursus centraal.

Hier leren de leerlingen om te gaan met diverse duikopdrachten. De eerste buitenwaterduik is altijd spannend om datgene wat je in het zwembad heb geleerd toe te passen in de praktijk van automaat terug vinden achter je schouder tot duikmasker leegblazen of . Het belangrijkste voor de duik is natuurlijk een Buddy check hiermee staat of valt een duik. Wij maken meestal 2 duiken op een dagdeel op zaterdagmiddag of zondagochtend. In duik 1, 2, 3 en 4 mogen de leerlingen laten zien wat zij hebben gedaan in het zwembad dit in de praktijk te laten zien om uiteindelijk je PADI duikbrevet te halen. Je moet er toch echt wat voor doen en krijgt het niet voor niks. een van de redenen dat duikers zich onderwater begeven is de rust en dat je je in een hele andere wereld verplaatst en niet de dagelijkse beslommeringen.

Na een PADI Open Water Diver cursus ben je in staat om met een andere buddy te duiken tot maximaal 18 meter diepte. Je duikbrevet blijft altijd geldig maar zorg er wel voor dat je het bij houdt.

Kijk het filmpje om je enthousiast te maken.

Heb je video’s foto’s of andere ervaringen zoals verhalen die je graag wil delen? Stuur ze dan in naar info@atlanticduikcentrum.nl

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?