Ontdek de uitgebreide dienstverlening van Atlantic Duikcentrum voor het vakkundig onderhoud en de reparatie van al je duikmaterialen. Onze werkplaats is uitgerust met alle benodigde apparatuur om deze taken met precisie uit te voeren, ondersteund door onze jaarlijkse opleidingen bij de importeur.

Je kostbare duikuitrusting is bij ons in goede handen, vooral tijdens de wintermaanden wanneer er over het algemeen minder wordt gedoken, waardoor dit de perfecte tijd is om je apparatuur voor onderhoud langs te brengen.

Wij adviseren een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor je complete duikset na 100 duiken of eenmaal per jaar. Onze services omvatten onder andere onderhoud aan ademautomaten, trimvesten, duikcomputers, duikhorloges, en droog- of natpak reparaties.

Onze expertise strekt zich ook uit tot hogedruk cilinders / duikflessen, waarbij we jaarlijkse visuele inspecties, 5-jaarlijkse fleskeuringen, en andere services aanbieden, inclusief de aanschaf van persluchtcilinders en -vullingen.

Voor ademautomaten, zoals die van bekende merken als Cressi, Mares, Seac, Apeks en Aqualung, bieden we een grondige service in onze werkplaats, uitgevoerd volgens de richtlijnen van de fabrikanten. We letten op tekenen van slijtage en kunnen binnen 1 tot 2 weken onderhoud uitvoeren.

Een ander essentieel onderdeel van de duikuitrusting is het trimvest, dat wij ook jaarlijks onderhouden om optimale prestaties te garanderen. Onze specialisten staan klaar om je te adviseren en eventuele reparaties uit te voeren.

Naast onderhoud en reparaties bieden wij ook uitgebreide instructies voor het juiste gebruik en onderhoud van je duikuitrusting, waaronder spoeladviezen voor duikcomputers en duikhorloges.

Voor alle reparaties aan duikpakken, van scheuren tot het vervangen van seals en ritsen, kun je vertrouwen op onze deskundige service. Neem vandaag nog contact met ons op via WhatsApp of e-mail voor verdere informatie en advies.

Beschrijving Ademautomaten

Uw ademautomaten zijn bij ons in goede handen voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt.

De meest voorkomende ademautomaten zijn: Cressi, Mares, Seac, Apeks, Aqualung, Poseidon ect

De ademautomaat wordt in onze werkplaats volgens de richtlijnen van de fabrikant door onze professionals geserviced.

Zie je tekenen van beschadigingen of als de automaat zwaarder gaat ademen of als de automaat lekt wordt het tijd om je ademautomaat te laten servicen. De onderhoudsbeurt bedraagt 1 tot 2 weken en u krijgt van te voren een prijs indicatie.

Beschrijving

Stel jezelf voor dat je aan het duiken bent en je zweeft gewichtloos onder water – op ooghoogte met een vis. Hoe krijg je zoiets voor elkaar? Nou, het begint allemaal met je trimvest.

Met een trimvest kun je precies dat doen waar de naam voor staat – uittrimmen. Soms wil je comfortabel aan de oppervlakte kunnen drijven. Op andere momenten wil je op de bodem kunnen knielen of staan, in enkele gevallen zelfs tijdens een cursus. In de meeste gevallen, echter, wil je midden ergens in het water zweven en het onderwaterlandschap in alle rust en zonder er moeite voor te doen bewonderen. Om dit op een efficiënte manier te doen heb je een trimvest nodig dat goed past, tezamen met een gewichtsysteem, om je drijfvermogen af te stellen (te trimmen). Een andere functie van het trimvest is dat het je duikfles vast zet en op je rug houdt. Onderhoud van je trimvest is ook jaarlijks een Must breng ons een bezoek in de Atlantic Duikwinkel en wij kunnen u verder adviseren

Onderhoud

  1. Begin met het doorlezen van de gebruiksaanwijzing. Bedien alle knoppen en bekijk elke functie. Stel een aantal voorkeuren in, zoals tijd en datum, metriek of Brits stelsel, zoet of zout water, enz.

  2. Spoel je duikcomputer zo snel als mogelijk na afloop van een duik met zoet water af. Houd hem uit direct zonlicht , vooral het schermpje. Bescherm hem tegen beschadigingen of vallen. Leg hem op een koele, droge plek.

  3. Wij kunnen de batterijen vervangen van je duikcomputer of duikhorloge en controleren hem met een water druktest tot 50 meter. ( Aangegeven door de fabrikant)

Reparatie duikpakken

Bij ons kun je terecht voor allerlei reparaties voor zowel nat-pakken als droogpakken. Denk hierbij aan het repareren van een scheur in je nat-pak, het vervangen van  latex of neopreen pols- en nek-Seals, laarzen, ritsen, enzovoort. Onze specialisten leggen je graag uit, hoe de reparatie zal worden uitgevoerd en wat de kosten bedragen.

Wij kunnen alle type duik-droogpakken  reparaties uitvoeren.

Voor verdere informatie whatsapp of mail ons.

11 + 3 =

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?