Duik en BHV Specialist Atlantic Duikcentrum

 

Atlantic Duik & BHV centrum is al meer dan 26 jaar een begrip in Hoorn. Wij verzorgen PADI & DAN duikopleidingen, BHV, EHBO & AED, zuurstof trainingen. Daarnaast leveren wij alle Snorkel/ Duik & EHBO benodigdheden in onze winkel.

 

       

 

 

 

Mijn naam is Chris Verzeilberg en eigenaar van Atlantic Duik & BHV Centrum.

Atlantic Duikcentrum is onderdeel van mijn bedrijf Atlantic Snorkel-Duik-BHV Centrum gevestigd op De Factorij 35 te Zwaag. Op 18 jarige  leeftijd ben ik terecht gekomen bij de vrijwillige brandweer. Naast mijn werk in loondienst was ik toen ook  al een fervent duiker. Inmiddels heb ik al 26 jaar mijn eigen Duikcentrum en geef ik alle PADI & DAN opleidingen die met sportduiken te maken hebben. Ik geef met plezier les en vind het iedere keer weer een uitdaging om mensen met een enthousiast en positief gevoel de deur uit te zien gaan. Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Omdat wij steeds meer aanvragen kregen van klanten die bij ons een duikcursus hadden gevolgd zijn wij ons ook meer gaan toeleggen op het geven van BHV/EHBO/AED cursussen voor bedrijven en particulieren. Inmiddels ben ik al vele jaren  Instructor Trainer BLS (basic life support) en Instructor Trainer EFR (Emergency First Response) DAN Fire Safety Officer Instructor & NVB Brand & Ontruimings instructeur.

 

 

Marian Verzeilberg

Ik ben getrouwd met Chris Verzeilberg en moeder van 3 zoons.  Ik sta af en toe  in de winkel van ons Duik & BHV centrum,  hou de website bij, sta op beurzen, en  hou de agenda bij voor de BHV trainingen.

Ook aanvragen voor bedrijfsuitjes, kinderpartijtjes  e.d. neem ik in behandeling. Daarnaast werk ik op Schiphol en ben vrijwilliger in de ouderenzorg. Ik ben zelf een PADI Advanced OWD duiker met BHV en EHBO gecertificeerd, en duik het liefst op een tropische bestemming,  Maar met het Atlantic Duikteam maak ik jaarlijks enkele duiken in het Grevelingenmeer (Zeeland).

 

Atlantic Duik & BHV centrum, het adres als u kiest voor kwaliteit, service en persoonlijk advies!

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?