Introductieduik

Beschrijving

Heb je je altijd afgevraagd hoe het zou zijn om onderwater te ademen? Als je weleens wilt duiken maar er nog niet klaar voor bent om een volledige duikcursus te volgen voor je duikbrevet, dan is het Discover Scuba Diving-ervaringsprogramma iets voor jou. Dit programma wordt aangeboden door Atlantic Duikcentrum in een zwembad. Discover Scuba Diving is geen cursus voor een duikbrevet maar een snelle en plezierige introductie in wat ervoor nodig is om de onderwaterwereld te verkennen.

Om deel te kunnen nemen aan een PADI Discover Scuba Diving-ervaring moet je ten minste 12 jaar oud zijn. Ervaring met duiken is niet nodig maar je moet een redelijke lichamelijke conditie hebben.

Academische

De basisveiligheidsrichtlijnen worden je bijgebracht, als ook de vaardigheden waar je over moet beschikken om onder direct toezicht van een PADI-professional te kunnen duiken. 

Zorg dat je er klaar voor bent om:

  • Te leren welke duikuitrusting je gaat gebruiken en hoe makkelijk het is om onderwater met je uitrusting aan je voort te bewegen.

  • Uit te vinden hoe het is om onderwater adem te kunnen halen.

  • Belangrijke vaardigheden aan te leren die je bij elke duik zult toepassen.

  • Plezier te maken om rond te zwemmen en van alles te ontdekken

  • Te vernemen hoe je een gebrevetteerde duiker kunt worden via de PADI Open Water Diver cursus.

Duikuitrusting

Je PADI-professional zal je waarschijnlijk laten zien welke basisduikuitrusting je gaat gebruiken, waaronder een masker, snorkel, vinnen, ademautomaat, trimvest, meters en duikfles.

Breng een bezoek aan het ons PADI 5 sterren duikcentrum in Hoorn bij jou in de buurt om meer te weten te komen over de uitrusting die je gaat gebruiken om je avontuur in Discover Scuba Diving aan te gaan.

Geef je nu op voor een proefles

Neem contact op met ons PADI-duikcentrum om je op te geven voor het Discover Scuba Diving-programma. Je leert ook wat de mogelijkheden zijn om lid te worden van ons Atlantic Duikteam nadat je de onderwaterervaring hebt afgerond .

Wat gaan we doen met  een introductieduik?

We ontvangen je met koffie / thee in ons duikcentrum. De instructeur geeft je een korte theoretische uitleg over de duiksport en hoe we dit kunnen toepassen in het water. Op een leuke en speelse manier maak je kennis met hoe het is om onder water te ademen door een automaat. Je zult verbaast zijn van de vrijheid die de onderwatersport met zich mee brengt ! Iedereen krijgt een duikpakje aan en voor dat je het weet ben je met je maatje al aan het frisbee onderwater of wat dacht je van torpedo gooien.

Kosten

De introductie is inclusief koffie/thee, theorieles, zwembad entree, zwembad les gebruik al het duikmateriaal en een duikcertificaat. Het enige wat je mee neemt is een handdoek en zwemkleding. Duiken is plezier voor twee dus neem je vriend of vriendin mee.

TIJD:

Aanvang  duikschool 19:30 uur tot en met 22:00 uur

 

 

9 + 10 =

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?