Duik Bedrijfsuitje

Wanneer u iets anders zoekt voor een bedrijfsuitje dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden speciaal voor u op maat samengesteld.

Het moet leuk en spannend zijn? Een duikervaring delen met collega’s of vrienden is dat zeker. Afhankelijk van de samenstelling van de groep kunnen wij zorgen dat het accent meer ligt op “fun en entertainment” of “communicatie en teambuilding”

Terwijl iedereen de eerste beginselen van het duiken leert ontstaat er een proces waarbij iedereen op elkaar moet leren vertrouwen en samenwerken. Voor iedereen een uitdaging om ook zichzelf beter te leren kennen.

Wij hebben jarenlang ervaring  en verzorgen  dit soort evenementen in geheel Nederland. Rechtstreeks bij ons geboekt maar wij worden ook ingehuurd door externe  evenementenbureau’s.

Wij zorgen ervoor dat het een unieke ervaring gaat worden waar iedereen met een fijn gevoel op kan terugkijken.

Ook bieden wij mogelijkheden om voorafgaand aan de Duik-clinic een vergadering te houden.

Uiteraard staat veiligheid voorop. Uw instructeur is opgeleid om deelnemers op persoonlijke wijze te benaderen en u op professionele wijze wegwijs te maken in de wondere wereld van het duiken.

Wij maken graag voor u een offerte op maat, vult u onderstaand contact formulier in.

14 + 5 =

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?