Beschrijving

Loop geen duik mis vanwege kleine mankementen aan je duikuitrusting. Tijdens de PADI Equipment Specialist-cursus leer je om basisreparaties en aanpassingen te verrichten om kleine ongemakken als een ontbrekende o-ring is, een scheur in je duikpak of een afgebroken vinbandje, eenvoudig te verhelpen. Je komt ook meer te weten over hoe je uitrusting werkt waardoor je er meer op je gemak mee gaat voelen en beter voorbereid om onderhoud te plegen aan je eigen investering.

Als je minimaal 14 jaar oud bent en gebrevetteerd bent als PADI (Junior) Scuba Diver of hoger, mag je meedoen aan de Equipment Specialist-cursus.

 

Academische

Je zult meer te weten komen over de procedures voor routinematige zorg aan en onderhoud van je duikuitrusting, en over aanbevelingen voor hoe je duikuitrusting het beste kunt opbergen. Je instructeur zal je laten zien hoe je enkele algemene uitrustingsgerelateerde problemen kunt verhelpen en zal je wat tips van de hand doen voor het configureren van je uitrusting. Mogelijk dat je zelfs het water in gaat om nieuwe of voor jou onbekende apparatuur uit te proberen

 

Duikuitrusting

Je PADI Instructor vraagt je waarschijnlijk om je basisuitrusting mee naar de les te nemen, maar hij of zij zal ook enkele voorbeelden van andere duikuitrustingsstukken meenemen naar de les waar je dan tijdens de praktijkles mee zult werken.

 

Start datum

De PADI Equipment Specialty start op aanvraag bij 2 personen.

 

Meld je aan

Breng een bezoek aan ons PADI Duikcentrum in Zwaag om je in te schrijven voor de Equipment / Apparatuur cursus.

4 + 12 =

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?