Beschrijving

Onderwaterfotografie is één van de populairste duikspecialty’s, en met de opmars van zoveel soorten onderwatercamera’s waar men uit kan kiezen, is het nog makkelijk en nog leuker dan ooit tevoren om je onderwaterduikavonturen vast te leggen. De PADI Digital Underwater Photographer-cursus (digitale onderwaterfotografie) helpt je snel op weg, of je nu een compactcamera hanteert of een meer professionele digitale spiegelreflexcamera zoals beroepsfotografen.

PADI (Junior) Open Water Divers van minimaal 10 jaar oud mogen deelnemen aan de Digital Underwater Photographer-cursus.

Aangezien onderwaterfotografie ook populair is onder snorkelaars, bestaat er ook voor enthousiaste snorkelduikers een optie om de cursus te volgen. Kom bij Atlantic Duikcentrum om meer over deze cursus te weten om te zien of dit wat voor je is.

 

Academische

Aan de hand van praktijklessen ga je onder begeleiding van je PADI-professional tijdens twee duiken:

  • Er achter komen welk type onderwatercamerasysteem het meest geschikt voor je is.
  • De SEA-methode (Schieten, Evalueren, Aanpassen) van PADI leren hanteren om snel foto’s te kunnen schieten.
  • Basisbeginselen aanleren voor goede composities voor je onderwaterfoto’s.
  • Praktische technieken aanleren om met je digitale camera geweldige foto’s te kunnen maken.

Krijg vrijstelling! De tweede duik van deze PADI Specialty Diver-cursus levert mogelijk vrijstelling op als Adventure Dive van je Advanced Open Water Diver-cursus – vraag je instructeur hoe dit in zijn werk gaat.

 

Duikuitrusting

Naast je basisduikuitrusting, heb je een digitale onderwatercamera nodig en een computer of een ander apparaat om je foto’s mee te downloaden en te bekijken. Je PADI-professional beveelt je mogelijk nog andere apparatuur en accessoires aan, afhankelijk van je camerasysteem. Breng een bezoek aan Atlantic Duikcentrum om je te laten informeren over alles wat je nodig hebt voor je onderwaterfotografiebehoeften.

 

Ga Van Start

Geef je op bij Atlantic Duikcentrum

1 + 7 =

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?