Beschrijving

Bij de basis freediving gaat het om innerlijke kracht, discipline en beheersing. Als je de onderwaterwereld altijd al zonder geluid te maken en zolang je dit op één ademteug volhoudt, hebt willen betreden dan is freediven echt iets voor jou. De eerste stap om te ontdekken waarom freediven steeds populairder wordt om de wereld onder water te verkennen, is om de PADI Freediver-cursus te volgen.

Om deel tenemen aan de PADI Freediver cursus moet je minimaal 15 jaar zijn. Je moet voldoende zwemvaardig zijn en een goede, lichamelijke conditie hebben. Je hoeft geen ervaring te hebben met snorkelen, snorkelduiken of freediven.

Academische

De PADI Freediver-cursus bestaat uit drie hoofdonderdelen:

  • Een Theorieles

  • Twee zwembadlessen waarin je technieken aanleert om je adem in te houden en om zowel een static als een dynamic apnea freedive te maken. Het doel – static apnea freedive van 90 seconden en een dynamic apnea freedive van 25 meter/80 voet.

Duikuitrusting

Tijdens de PADI basis Freediver-cursus leer je een duikbril (masker), snorkel en vinnen te gebruiken. Mogelijk gebruik je ook een natpak en/of een shorty, loodgordel. Uitrusting gebruiken die speciaal voor freediving ontworpen is, is natuurlijk het beste. Maar tijdens deze cursus kun je ook de snorkeluitrusting gebruiken die je al in je bezit hebt.

Kijk in onze Free Dive winkel en vraag  naar de uitrusting die je tijdens deze cursus gaat gebruiken en laat je door je PADI Freediver Instructor informeren over alles wat je nodig hebt.

Neem contact met ons op of breng een bezoek in onze winkel. Je PADI Freediver Instructor houdt je ontwikkeling bij en zal erop toezien dat jij wat je als vrije duiker/ster moet weten ook daadwerkelijk begrijpt.

 

Wanneer

Wij snorkelen in zwembad het Molenbad te Wognum in de zomermaanden op de zaterdagmorgen van 08:45 uur t/m 09:45 uur.(op afspraak)

De kosten

€ 349,50

Inclusief koffie/thee tijdens theorielessen.

Examens en brevet

inclusief

Padi free diver brevet

Exclusief:

Masker, snorkel en vinnen.

Je snorkelmaterialen welke je in de Atlantic Duik & snorkel winkel met 10 % cursisten korting kunt aanschaffen. Je kunt er dan zeker van zijn dat je de juiste keuze apparatuur hebt waarmee je lang kunt genieten van de onderwaterwereld.

Ik nodig je graag uit om even langs te komen om de mogelijkheden te bespreken en eventuele inschrijving.

3 + 3 =

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?