Beschrijving

Bubblemaker is net zo leuk als het klinkt: een kans voor kinderen om bellen te blazen door te gaan duiken. Kinderen van ten minste 8 jaar oud kunnen gebruik maken van een duikuitrusting om onderwater te ademen en om in ondiep water rond te zwemmen. Vier een onvergetelijk feestje of verjaardagspartijtje door een spannend Bubblemaker-evenement, samen met vrienden, kennissen en familieleden bij Atlantic Duikcentrum.

Een kind moet ten minste 8 jaar oud zijn. Kinderen moeten watervrij zijn maar ervaring is niet noodzakelijk. Ouderlijk toezicht is verplicht.

Academische

Bubblemakers krijgen de gelegenheid om:

  • Te ervaren wat duiken is, onder rechtstreekse zorg en toezicht van een PADI-professional.
  • Hun eerste ademteug onderwater te halen in water dat niet dieper is dan twee meter.
  • Te leren over het gebruik van duikapparatuur voor kinderen (die anders is dan die voor volwassenen).
  • Heel veel plezier te maken.

Duikuitrusting

Tijdens het Bubblemaker-programma krijgen de deelnemers een basisintroductie in hoe ze duikuitrusting moeten gebruiken, hoe ze een ademautomaat en een duikmasker moeten leegblazen, en ze krijgen uitleg over wat je wel en niet moet doen als je onderwater ademhaalt.  Atlantic Duikcentrum kan je adviseren over wat je nog meer nodig hebt.

Ga Van Start

Neem contact met ons op met onderstaand formulier om een afspraak te maken voor een Bubblemaker-programma of voor een Bubblemaker-kinderfeestje. Na afloop krijgt een ieder een certificaat van deelname. In onze winkel staat het bol van de leuke verrassingen, zoals diverse duikmaskers en snorkels en zwemvliezen voor kinderen, kleine duikpakjes, logboek, stickers en schattig en populair Bubblemaker-waterspeelgoed. Volwassenen zijn er ook gek op.

5 + 12 =

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?