Beschrijving Open water Diver (vakantie)

Heb je altijd al willen leren duiken, ongeëvenaarde avonturen willen beleven en zien hoe de wereld er onder water uitziet? Dan begint het voor jou hier. Haal je duikbrevet met de PADI Open Water Diver-cursus – ’s werelds populairste en meest erkende duikcursus. Miljoenen mensen voor jou hebben al door deze cursus leren duiken en de wonderen van de onderwaterwereld ontdekt.

Om je in te kunnen schrijven voor de PADI Open Water Diver-vakantiecursus (of Junior Open Water Diver-vakantiecursus) moet je ten minste 10 jaar oud zijn. Je moet voldoende zwemvaardig zijn en een goede, lichamelijke conditie hebben. Eerdere ervaring met duiken is niet verplicht.

 

De PADI Open water Diver Vakantie-cursus bestaat uit twee hoofdonderdelen:

  • Kennisontwikkeling ( klaslokaal) waarbij je de basisbeginselen van het duiken leert – dit zijn de vijf hoofdstukken van de Open Water Diver-cursus.
  • Zwembadduiken om de basis duikvaardigheden aan te leren – dit zijn de vijf duiken uit de Open Water Diver-cursus.

Op je vakantiebestemming waar ook ter wereld maak je de laatste duiken.( deze boek je ter plaatse op je vakantiebestemming)

Duikuitrusting

Tijdens de PADI Open Water Diver-vakantiecursus leer je de basisduikuitrusting te gebruiken, waaronder een masker,, snorkel, vinnen, ademautomaat, trimvest en duikfles. Het soort uitrusting dat je zult gebruiken hangt af van de omstandigheden waarin je gaat duiken: in tropisch water, gematigd of koud water.

Vraag bij het Atlantic Duikcentrum na wat voor uitrusting je tijdens de cursus zult gebruiken en bespreek met je PADI-instructeur wat je verder nog nodig hebt.

Ga Van Start

Je kunt direct beginnen met het zelfstudiemateriaal van PADI  het Open Water Diver-cursushandboek en de Open Water Diver-video (op DVD). Ga langs bij het PADI-Atlantic duikcentrum bij jou in de buurt om je in te schrijven voor de cursus, je lesmateriaal op te halen en begin met het doornemen van het boek en het bekijken van de video. Je PADI-instructeur zal afspraken met je maken over de voortgang en om ervoor te zorgen dat je de belangrijke informatie over duiken hebt begrepen.

Op 11 februari en 11 maart 2019 starten de eerste cursussen. Schrijf je nu in en haal voor je vakantie je duikbrevet. 

4 + 5 =

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?