Beschrijving

Snorkelduiken is snorkelen waarbij je onder water gaat en je adem inhoudt om het onderwaterleven met eigen ogen en dichtbij te bewonderen. Het is een fantastische manier om de onderwaterwereld te verkennen als je geen duikbrevet hebt of als duiken gewoon niet jouw ding is. In de Atlantic Snorkel Duiken cursus leer je hoe je het onderwaterleven vanaf de oppervlakte kunt bekijken en hoe je op een comfortabele manier kort onderwater kunt blijven. Het maakt daarbij niet uit of je ergens in een zoetwatermeer bij jou in de buurt te water gaat of in die grote blauwe oceaan, en of je thuis of op een vakantiebestemming bent.

Om deel te kunnen nemen aan een Atlantic Snorkel training:  Je moet beschikken over voldoende zwemvaardigheden en watervrij zijn. Er is geen verdere ervaring vereist.

Academische

In de Atlantic Snorkel Duiker training leer je:

  • Hoe je een uitrusting om te kunnen snorkel duiken kiest, afstelt en gebruikt.

  • Basis veiligheidsregels voor onder en in het water.

  • Snorkel- en snorkel duiktechnieken, waaronder je drijfvermogen beheersen, zwemmen aan de oppervlakte, wat uit je snorkel verwijderen en zonder moeite vanaf de oppervlakte naar beneden duiken.

  • Een optionele snorkelduik bij een duikstek bij jou in de buurt.

Duikuitrusting

In de Atlantic Snorkel Duiker training leer je hoe de basis snorkeluitrusting werkt, waaronder een Duikbril, Snorkel, Zwemvliezen, Snorkelvest, beschermende kleding zoals een natpak, duiklood.

Wanneer

In de zomermaanden op de zaterdagmorgen van 08:45 uur t/m 09:45 uur in zwembad Het Molenbad te Wognum.

Kosten

Er zijn verschillende mogelijkheden: Je kunt een  losse  snorkeltraining lessen bij ons volgen a € 47,50 p.p. per keer. Meestal met 1 snorkeltraining ben je in staat om zelfstandig te kunnen snorkelen, maar is het ook mogelijk om je vaardigheden bij te houden in het zwembad. Ook het is mogelijk na de snorkelles in het zwembad een buitenwatersnorkelduik te maken. Dit doen wij in een van de meren in Noord-Holland  Hier ga je onder begeleiding snorkelend de vissen bekijken. De kosten bedragen € 75,00 p.p. inclusief gebruik van een shorty.

Je dient dan wel in het bezit te zijn van snorkelmaterialen (of huren) welke je in de Atlantic Duik & snorkel winkel met 10 % cursisten korting kunt aanschaffen. Je kunt er dan zeker van zijn dat je de juiste keuze apparatuur hebt waarmee je lang kunt genieten van de onderwaterwereld.

Ik nodig je graag uit om even langs te komen om de mogelijkheden te bespreken en eventuele inschrijving.

Daarna kun je eventueel zwembadlid worden in de zomer maanden a € 70,00 per seizoen mei tot en met augustus.

Maak je keuze

10 + 14 =

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?